fbpx

 

Nieuwsbrief uitbesteden

 

Nieuwsbrieven

 

 

Wil jij jouw klanten graag op de hoogte houden van speciale aanbiedingen, nieuwtjes en blogs? Dat kan perfect door een goede nieuwsbrief te maken. Op deze manier houd jij contact met jouw klanten, bereik je potentiële klanten en bouw je een band op met jouw doelgroep. Hier dien je wel tijd voor vrij te maken, maar jij hebt ook al zoveel andere taken die jouw aandacht vragen! Wil jij jouw nieuwsbrief uitbesteden? Ik help je daar graag bij. Jij stuurt mij ruim op tijd alle content die je in de nieuwsbrief van die week of maand wilt. Ik kijk naar de opmaak, volgorde, call to actions en foto’s. Nadat ik de nieuwsbrief heb opgemaakt kijk jij er nog een keer overheen. Na jouw goedkeuring plan ik het tijdstip van versturen in of verstuur ik de nieuwsbrief direct.

 

Ik werk het liefst met MailBlue/Active Campaign, maar heb ook ervaring met MailChimp en MailerLite.

 

Wekelijkse of maandelijkse blog

Heb je naast een wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief ook een blog die je online wilt hebben? Doe ik ook voor je. Jij stuurt mij in Word of Pages jouw blog (met eventueel foto’s, anders gebruik ik foto’s van o.a. Unsplash) en ik zorg dat alles als conceptbericht op jouw website komt te staan. Verder schrijf ik pakkende tussenkoppen en voeg ik een call to action en relevante interne en externe links toe. Staat alles goed, dan geef ik jou een seintje om er naar te kijken. Bij akkoord plan ik de blog in om te publiceren of ik publiceer het direct. Ook zal ik zorgen dat jouw blog op social media gedeeld wordt.

 

Nieuwsbrief uitbesteden of blog online willen hebben? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met mij op! Bekijk ook mijn andere aanbod, zoals social media uitbesteden waar ik jou als virtueel assistent bij kan helpen.