fbpx

Social media aanbod

Je kunt bij mij terecht voor diverse social media onderdelen, bekijk waar jij behoefte aan hebt! Dan kan 1 pakket zijn maar ook allemaal. Klik hieronder voor inhoudelijke informatie en de kosten per onderdeel. Weet je niet goed waar je moet beginnen en wat het beste bij jou past? Plan dan een gratis focusgesprek met mij in. In dat gesprek vertel je mij waar jij tegenaan loopt, dan bekijk ik waar jij op dit moment het beste bij geholpen bent.

Social media opstartpakket

 

Nog niet actief bent op social media met jouw business? Dat wordt hoog tijd! Zelf geen tijd en zin in? Ik pak het voor je op. Ik richt jouw social media kanalen in en zorg voor uniformiteit. Klik op de link hieronder voor meer info en de kosten voor dit pakket.

Meer lezen over het social media pakket.

Instagram strategie

 

Zomaar starten op Instagram zonder na te denken waar, voor wie, wat en hoe vaak je post is niet heel slim. Beter start je met een Instagram strategie! Ga naar de link hieronder voor meer informatie over de strategie, hoe dat in zijn werk gaat en wat de kosten zijn.

Meer lezen over de Instagram strategie.

Instagram uitbesteden

 

Groei je hard en kom je tijd te kort? Dan is jouw Instagram uitbesteden een goed idee! Aan de hand van jouw eigen strategie creëer ik content voor jouw Instagram account, plan ik deze in, onderhoud ik interactie met jouw volgers en bekijk ik de statistieken.

Meer lezen over Instagram uitbesteden.