fbpx
Met mede ondernemer Hanneke bij Stoet

Wie zijn mijn klanten?

Wie zijn mijn klanten? Vaak krijg ik deze vraag van mensen. Wat zijn dat voor ondernemers en wat doen zij? Mijn antwoord is dan altijd: Ik werk alleen met de leukste ondernemers en ze zijn heel divers! In dit artikel lees je meer over de ondernemers met wie ik op dit moment werk en wat ik voor hen doe. Enjoy!

Hanneke van Stigt Thans – Ikbv & Highergrounds

Met Hanneke werk ik al samen sinds de zomer van 2017. Hanneke helpt mensen hun IKbv te vinden. Ze geeft loopbaanadvies, studiekeuzebegeleiding, ondernemerscoaching en trainingen. Met haar ‘Maak je Masterplan‘ zorgt ze ervoor dat mensen weer meer plezier, succes en voldoening in hun loopbaan krijgen. Met haar tweede bedrijf HigherGrounds helpt ze professionals in de HR en Marketing & Communicatie aan de volgende stap in hun loopbaan. Voor werkgevers neemt ze de werving & selectie uit handen en zorgt ze voor bemiddeling van professionals in de HR en MarCom.

Voor Hanneke schrijf ik o.a. teksten voor haar social media, beheer ik haar social mediakanalen en doe ik allerhande klusjes waar zij zelf geen tijd voor heeft.

Anouk van Leussen – Huys van Schrift & Grow For It

Anouk is een mede-Tukker en komt net als ik uit het mooie Oldenzaal! Via Hanneke is Anouk bij mij gekomen. Voor haar bedrijf Huys van Schrift heb ik Anouk ondersteund bij o.a. haar social media, schreef ik zo nu en dan blogs voor haar klanten en heb ik een redigeer klus voor haar gedaan. Voor haar tweede bedrijf, Grow For It, heb ik in InDesign haar e-book opgemaakt en vervolgens ook de 12 werkboeken van haar schrijfcursus. Echt onwijs leuk om te doen!

Roelienke de Vries – Kleurontwerp voor corporatievastgoed

Roelienke zorgt ervoor dat corporatievastgoed weer mooi wordt door middel van kleur! Ze brengt weer harmonie terug tussen het gebouw en de omgeving. Roelienke ondersteun ik bij heel diverse dingen. Zo help ik haar af en toe met de technische dingen van haar website, stel ik offertes en facturen voor haar op en zorg ik dat in Excel de kleur- en staallijsten voor de schilders worden gemaakt.

Margo Matse – ADD Coaching

Margo Matse is ADD coach voor volwassenen en helpt mensen met ADD hoe je hier mee kunt leven. Dit doet ze d.m.v. 1-op-1 gesprekken, maar ze geeft ook elke maand de 2-daagse training Effectief leven met ADD. Ik beheer voor Margo haar Facebook en Instagram account, verzorg haar maandelijkse nieuwsbrief en plaats elke maand naar nieuwste blog op de website. Verder ondersteun ik haar met kleine website aanpassingen en bij het bedenken van acties voor op Facebook.

Mary-Joan Schaufele – Ibu Jewels

Met Mary-Joan werk ik nu een jaar samen. Ik help haar met de groei van haar Instagram, schrijf Instagram captions, kies de juiste hashtags ondersteun haar bij de interactie met haar volgers.

Verder heb ik o.a. gewerkt met Suzanne van Duijn van Vrijemeid, Sandra & Alan van English a Day, Yvon Zekveld van Ibizabohogirl en Mariska Hidding van ME-Factor. Kijk bij ‘Klanten‘ voor meer samenwerkingen.

Denk jij nou na het lezen van deze blog, ‘potverdikkie, ik wil ook met die Marijn samenwerken!’. Neem dan contact met mij op. Dan bespreken we waar jij hulp bij nodig hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen. Liever eerst weten wat ik voor je zou kunnen doen? Ga naar marijndriesen.nl en scroll iets omlaag om te lezen welke diensten ik lever. Wie weet spreken wij elkaar snel!

Marijn Driesen
hallo@marijndriesen.nl
3 Reactie's
  • Janneke
    Geplaatst op 00:31h, 20 april Beantwoorden

    Topper ben je Marijn. Superfijn om mee samen te werken!

  • Carla Meurs
    Geplaatst op 14:51h, 26 april Beantwoorden

    Goh, Marijn, wat een duidelijk verhaal schrijf je hierboven! Als ik een VA nodig zou hebben, dan zou ik jou direct weten te vinden!

Geef een reactie