Aan de slag met MailBlue

Een goede start met mailblue

Tof, jij wilt starten met MailBlue! Maar je vindt het spannend, want je wilt geen schreeuwerige sales e-mails versturen naar mensen die daar helemaal niet op zitten te wachten. Je bent bang dat je mensen gaat spammen, ze jouw e-mails niet interessant vinden en dat het je niks oplevert.

 

Ik kan je geruststellen: je hoeft geen schreeuwerige sales e-mails te sturen en bang zijn om mensen te spammen hoeft ook niet. Wat je wel gaat doen is goede inhoudelijk e-mails sturen vol waarde, waar jouw doelgroep echt wat aan heeft. Over de techniek hoef jij je niet druk te maken, want dat regel ik voor je! Wanneer ik klaar ben in jouw MailBlue, hoef jij alleen nog maar de inhoud van jouw nieuwsbrief te schrijven en that’s it.

zie jij het volgende wel zitten?

✓ Je wilt lekker met je klanten, diensten en/of producten bezig zijn en niet met de techniek van MailBlue;

 

✓ Je wilt dat mensen zich inschrijven op jouw nieuwsbrief en automatisch in MailBlue terecht komen;

 

✓ Je wilt een  mooie nieuwsbrieftemplate die jij keer op keer opnieuw kunt gebruiken;

 

✓ Je wilt nieuwsbrieven versturen, maar hebt geen zin in het opstarten en instellen daar van;

 

✓ Je wilt betrokken contacten en degene die niet meer betrokken zijn kunnen onderscheiden;

 

✓ Je wilt niet (meer) afhankelijk zijn van je socials voor het bereiken van jouw doelgroep.

Is het bovenstaande precies wat jij nu wilt?


Dan is mijn pakket ‘Een goede start met MailBlue’ pakket precies wat jij nu nodig hebt!

Een goede start met MailBlue is inclusief:

Intake gesprek zodat ik in kaart kan brengen wat je wensen zijn  en waarvoor je MailBlue wilt inzetten.

Ik zorg dat MailBlue aan jouw website wordt gekoppeld d.m.v. een plugin en dat de basisinstellingen goed staan zodat je direct aan de slag kunt.

Als je al contacten hebt, zet ik deze voor je in MailBlue en maak ik een nieuwsbrieflijst voor je aan. Mocht je meer lijsten willen, bijvoorbeeld voor jouw diensten of producten, dan maak ik die ook voor je aan.

Je wilt nieuwsbrieven versturen, dus ik zorg voor een nieuwsbriefformulier waarop mensen zich kunnen inschrijven en zet deze op jouw website. Ook maak ik een nieuwsbrieftemplate voor je die jij telkens weer opnieuw kunt gebruiken. Je hoeft alleen de inhoud telkens opnieuw aan te passen.

Je wilt uiteraard alleen betrokken mensen die jouw e-mails lezen. Hoe meer mensen jouw e-mails openen, lezen en op een link klikken, hoe fijne MailBlue dat vindt. Dus ik stel een aantal technische funnels voor je in zodat wordt bijgehouden wie er betrokken is en niet wie.

Nu alles goed is ingesteld kan je aan de slag! Maar ik snap dat je nog vragen hebt over hoe het nu precies werkt allemaal en je wilt misschien zelf ook dingen kunnen aanpassen. Tijdens een videocall van een uur leg ik je precies uit wat ik heb gedaan en ben je up-to-date.

MailBlue Expert

Wil jij aande slag met mailblue?

Vraag dit pakket hier aan en ik neem binnen 24 uur contact met je op!

Mailblue gratis 14 dagen uitproberen?

Heb je nog geen MailBlue account, maar wil je het graag eerst proberen? Dat kan. Via de afbeelding hieronder kun je MailBlue gratis 2 weken uitproberen. Ik ben affiliate van MailBlue, dus wanneer je op deze afbeelding klikt en uiteindelijk op een betaald abonnement bij MailBlue overstapt, ontvang ik daar een kleine vergoeding voor.

MailBlue intermediate certificaat