Als VA werken vanuit het buitenland

Werken vanuit warmere oorden dan nederland?

Wil jij starten als VA of ben je net gestart en wil je dat vanuit het buitenland doen (als remote werker)? Daar weet ik alles van!

In de zomer van 2017 begon ik als VA en ging ik direct naar het buitenland voor 8,5 maanden. Dat heb ik gedaan tot aan corona.

Hieronder een lijstje met landen vanuit waar ik heb gewerkt.

WIL JIJ WETEN:

Stop dan nu met zelf uren zoeken op internet en bel mij!

In 60 minuten vraag je mij het hemd van mijn lijf over mijn remote werken ervaring en ik vertel je alles wat ik weet, de voorbereiding, waar je op moet letten, wat je echt moet regelen voor je vertrekt en nog veel meer. Ook ontvang je van mij een handige gids met een overzicht van Facebookgroepen, websites, tips & tricks op het gebied van remote werken, digital nomads en het VA-schap.

 

Ondertussen werk ik al meer dan 5  jaar als VA en doe ik dat nu voornamelijk vanuit huis in Nederland, maar jaarlijks maak ik nog diverse verre reizen en gaat mijn laptop altijd mee. De herfst en winter van 2022 ga ik 3 maanden naar mijn vriend in de Verenigde Staten en gaan we vanaf begin januari 2023 samen 3 maanden naar Mexico. En mijn werk gaat al die tijd gewoon door. Mijn klanten weten daar vanaf en zijn onderhand ook gewend dat ik op deze manier leef en mijn werk doe.

 

Dus, save yourself some time met onderzoek en schakel mij in.

 

Ik ben beschikbaar op dinsdag en woensdag van 10.00 uur tot 11.00 uur en van 11.30 uur tot 12.30 uur.

Wanneer ik straks in Amerika zit wijzigen deze tijdstippen naar jouw middag (16.00 uur tot 17.00 uur en later op jouw avond).

Liever op een ander tijdstip? Stuur me een mail!

Wat kost dat?

Ben je nog aan het lezen? Mooi! Want dan wil jij echt aan de slag en ook zo snel mogelijk.

Jouw investering is 75 euro, excl. btw. de factuur ontvang je na het inplannen van de afspraak en moet voor de geplande afspraak worden voldaan.

 

Heb je ook vragen over het worden en werken als VA in het algemeen? Daarvoor kan je ook bij mij terecht. Geef dat aan in het afsprakenformulier zodat ik daar rekening mee kan houden.