fbpx
 

Beginnen met Instagram

Je hebt een (nieuw) bedrijf en wilt starten op Instagram. Maar ja, hoe start je dan? Waar voldoet een goede en duidelijke Instagram biografie aan? Hoe werken hashtags en Instagram stories? En hoe bepaal je nou wat je post en voor wie doe je dat eigenlijk?

Het is best overweldigend wanneer je net op Instagram start. Je ziet zoveel ondernemers voorbijkomen met goede content, fantastische foto’s en grappige en inspirerende Instagram stories. Misschien voel je je hierdoor onzeker en post je liever niet. Want wie zit er nou op jou te wachten, right? Wrong! Er zitten heel veel mensen op jou te wachten! Mensen die jou willen leren kennen, mensen die precies dat zoeken wat jij hen kan bieden. En die bereik je door nú te beginnen met Instagram.

 

Laat je niet afschrikken door andere ondernemers die het in jouw ogen heel goed doen. Ook zij zijn ooit begonnen op Instagram en moesten leren hoe dit mooie kanaal werkt. Jij kan dit ook! In dit traject neem ik je stap voor stap bij de hand en zetten we een mooie en duidelijke Instagram feed voor je neer.

Beginnen met instagram

Samen aan de slag met jouw Instagram strategie, visuele stijl, hashtags en nog veel meer!
899 exclusief 21% btw
  • Online sessie van 1 uur: Stel al je 'domme' vragen. Geen vraag is te gek
  • Online Instagram Strategie sessie van twee uur. Inclusief uitgebreid strategiedocument en contentkalender
  • Visuele stijl voor jouw Instagram feed en Instagram stories in jouw huisstijl
  • Hashtagonderzoek & hashtag uitleg
  • Drie maanden feedback op jouw Instagram posts (drie posts per week)
  • Drie keer een coach call van 45 minuten