Online zichtbaarheid

boost je online zichtbaarheid

Voor de heel drukke ondernemers die graag van alles uit handen willen geven. Laat mij je helpen bij diverse online taken. Jij focust je op dat waar jij goed in bent, dan doe ik waar ik goed in ben.

Want je hoeft niet alles zelf te kunnen en alleen te doen. Dacht ik namelijk ook altijd en dus deed ik bijvoorbeeld mijn boekhouding zelf. Maar ik heb een hekel aan cijfertjes! Wel wilde ik zelf weten hoe dingen werkten in mijn boekhoudprogramma en met de kwartaalaangifte. Niet lang daarna schakelde ik een boekhouder in die dit nu voor mij doet. En als ik technisch niet uit mijn website kom schakel ik daar iemand voor in, omdat ik geen zin heb om zelf uren te moeten zoeken waar het probleem ligt. Of ik laat iemand naar de teksten van mijn website kijken om te zien waar ik kansen laat liggen.
Alleen maar omdat we zelfstandig ondernemer zijn wil het heus niet zeggen dat je geen hulp mag inschakelen. Dat is zelfs noodzakelijk om je bedrijf te laten groeien.

Herken jij het volgende?

✓ Je zit met je handen in het haar want je werkt meer in je bedrijf dan aan je bedrijf;

 

✓ Je houdt nu alle ballen zelf in de lucht en ziet door de bomen het bos niet meer;

 

✓ Randzaken blijven liggen omdat je gewoonweg geen tijd meer hebt om dingen op te pakken;

 

✓ Je wilt je liever focussen op je diensten/producten/klanten dan je bezig houden met taken als nieuwsbrieven en je website;

 

✓ Je bent vaak in de avonden nog aan het werk om een Instagram post te bedenken en online te zetten;

 

✓ Je wilt gewoonweg niet alles meer zelf doen en bent klaar om te groeien en meer online zichtbaar te zijn.

 

Is het bovenstaande precies wat jij wilt?

 

Boost dan nu jouw online zichtbaarheid!

Dit maandpakket is inclusief:

Het opmaken en versturen van nieuwsbrieven met MailBlue/ActiveCampaign/MailerLite/MailChimp. Mijn expertise ligt bij MailBlue/ActiveCampaign, maar ik weet mijn weg ook te vinden in andere tools.

Aanpassingen op je website doorvoeren zoals blogs en podcasts online zetten, foto’s/teksten aanpassen, nieuwe pagina’s aanmaken, online leeromgeving vullen met inhoud.

Het opmaken van offertes voor jouw klanten of andere administratieve backoffice taken (GEEN administratie, e-mailbeheer, agendabeheer, verkoopgesprekken, SEO, social media en social media advertenties). Andere taken in overleg.

Samen kijken we naar wat je wilt uitbesteden, wat het meest belangrijk voor je is. En niet onbelangrijk: waar ik energie van krijg en wat ik leuk vind om te doen! Neem dus vooral contact op wanneer je hulp zoekt bij iets anders wat hier niet bij staat.

Elke maand spreken we af wat er gedaan moet worden. Dat kunnen elke keer terugkerende taken zijn, maar ook taken die op dat moment gedaan moet worden i.v.m. een nieuwe dienst of product of iets anders wat tussendoor komt.

boost je online zichtbaarheid maandpakketten

Om te beginnen

2 uur per week
560
  •  

Om te groeien

3 uur per week
840
  •  

Als een baas

4 uur per week
1120
  •  

Voorwaarden maandpakketten:

  • Maandpakketten
  • Facturatie vooraf op elke eerste dag van de maand (of wanneer onze samenwerking in gaat).
  • Prijzen exclusief 21% btw.
  • Er geldt een opzegtermijn van één maand, voor aanvang van de nieuwe maand.

tools waar ik mee werk

14 dagen gratis MailBlue uitproberen? Dat kan hier! (Dit is een affiliate link).


Ik help je ook bij jouw online kantoorwerkzaamheden.