Gratis: Checklist voor startende VA’s

Ben jij dit? Je wilt je eigen uren indelen, zelf bepalen met wie je werkt en waaraan en dat misschien wel vanuit het buitenland. Je wilt starten als VA, maar je vindt het lastig goed te overzien wat daar allemaal bij komt kijken. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

 

Overal heb je losse papiertjes met hier en daar gekrabbelde informatie over iets wat je moet regelen, maar je weet niet meer of het klopt en waar je dit gelezen hebt.

 

Je raakt zo overweldigd dat je soms de neiging hebt maar ‘gewoon’ wat te doen. Dan kom je er gaandeweg wel achter of dat wel of niet had gehoeven.

 

Je regelt dingen waarvan je je afvraagt of die nodig zijn. Of je regelt juist niet de dingen die noodzakelijk zijn.

 

Er is zoveel informatie te vinden dat je het een beetje ontmoedigend vindt. En je kent zo ook niet zo snel een ondernemer die je kan helpen met de opstart. En je vindt je het moeilijk om dit soort zaken te vragen, want dit zou je toch moeten weten?

 

Daarom dit e-boek. Ik weet namelijk precies hoe jij je nu voelt, omdat ik dit zelf ook zo ervoer. Toen ik in 2017 mijn droom wilde najagen en koos voor vrijheid als locatie-onafhankelijk VA liep ik hier ook tegenaan. Dat alles heb ik gebundeld in deze checklist met wat je moet regelen en waar je informatie online kunt vinden. En met in de inhoudsopgave de mogelijkheid om af te vinken wat je geregeld hebt. Ik hou ervan!

 

Dit is geen e-boek om even snel doorheen te lezen. Ik raad je aan de stappen door te nemen en af te vinken elke keer wanneer je wat nieuws geregeld hebt. Ga dus aan de slag en hou bij wat je al hebt gedaan en wat nog niet.

 

Let’s do this!