EEN DIGITAAL TOEGANKELIJKE WEBSITE

Vanaf 28 juni 2025 gaat de European Accessibility Act (afgekort EAA) van start. Overheden en bedrijven met meer dan 2 miljoen omzet en meer dan 10 medewerkers zijn dan verplicht om een digitaal toegankelijke website te hebben. Dat houdt in dat iedereen op die websites alles moet kunnen doen, aanvragen, bestellen en kopen.

 

Denk aan mensen die slechtziend zijn, (kleuren)blind, doof of mensen die geen muis kunnen gebruiken. Wist je namelijk dat 3% van de Nederlanders een beperking heeft? Die mensen sluit jij eventueel uit om klant bij je te worden!

 

Ook wanneer je minder dan 2 miljoen omzet draait en minder dan 1o mensen in dienst hebt is een digitaal toegankelijke website wenselijk. Je wilt geen mensen uitsluiten op basis van wat iemand niet kan.

Het jaar 2025 lijkt nog ver weg, maar het is slim om nu al uit te (laten) zoeken of jouw website digitaal toegankelijk is. Laat mij je helpen bij een digitaal toegankelijkheid check. Na die check besluit je of je de wijzigingen die voortkomen zelf oppakt of dat je mij alle wijzigingen laat doorvoeren. 

DIGITALE TOEGANKELIJKHEID SCANS

Wil je weten of jouw website digitaal toegankelijk is? Laat mij dan een basis scan of uitgebreide scan doen van jouw website.

Wil je na de scan zelf aan de slag met jouw website en alles aanpassen? Dat kan natuurlijk, maar hou er rekening mee dat dit veel tijd kost, meer dan je waarschijnlijk nu denkt. Vraag je websitebouwer om hij/zij dit wil oppakken voor je.Website scan

Bij de basis scan check ik jouw website op drie belangrijke punten. Kies je de uitgebreide scan dan check ik jouw website op minimaal 25 minuten.

Digitaal toegankelijk?

Na mijn scan weet jij hoe jouw website er voor staat op het gebied van digitale toegankelijkheid en deel ik de belangrijkste inzichten met je. Die krijg je per e-mail wanneer je de basis scan aangevraagd hebt.

Advies rapport

Kies je voor de uitgebreide scan? Dan krijg je van mij een rapport met de resultaten en mijn advies op maat.

Evaluatie

Nadat jij het adviesrapport heb ontvangen en hebt doorgelezen plannen we een evaluatiegesprek in zodat je mij al je vragen n.a.v. het rapport stelt en bekijken we hoe je verder wilt met digitale toegankelijheid.

Basis scan

Digitaal toegankelijkheid
129,-
  • Een beknopte scan
  • De drie grootste pijnpunten
  • Advies op maat n.a.v. het rapport

UItgebreide scan

Digitaal toegankelijkheid
299,-
  • Een uitgebreide scan
  • Een rapport met mijn bevindingen
  • Advies op maat n.a.v. het rapport

Wil je na mijn scan aan de slag om jouw website aan te passen en digitaal toegankelijk te maken? Leg dit dan voor aan je webbouwer. Mijn bevindingen, adviezen en onderwerpen die je dient aan te passen om je site digitaal toegankelijk te maken geef je aan hem/haar door.

Heb je je website zelf gemaakt en wil je niet zelf alle wijzigingen doorvoeren? Laat me dat dan weten, dan kijken we samen naar wat ik eventueel kan en waar je een websitebouwer voor nodig hebt.

 

Wil je zelf eerst aan de slag op een vrijblijvende manier? Vraag dan mijn e-boek aan met 5 eenvoudige manieren om jouw website (deels) digitaal toegankelijk te maken.

Een digitaal toegankelijke website

Wil je na de scan zelf aan de slag met jouw website en alles aanpassen? Dat kan natuurlijk, maar hou er rekening mee dat dit veel tijd kost, meer dan je waarschijnlijk nu denkt. Daarom kan je mij ook de hele uitvoering en aanpassingen laten uitvoeren na de scan.

 

Wat de kosten van de complete uitvoering zijn hangt af van jouw website (hoeveel pagina’s, elementen en formulieren etc.) en van wat er uit de scan komt.

 

Mijn uurtarief is 75 euro per uur en hou rekening met minimaal 10 uur werk.