E-boek: Slimme tools voor (startende) VA’s

Jij wil starten als VA of je bent net gestart en vraagt je af welke slimme en handige online tools er zijn om je leven en dat van je klanten makkelijker te maken.

 

Mijn naam is Marijn en ik ben sinds 1 juli 2017 virtueel assistent. Toen ik net begon wist ik soms niet waar te zoeken als het aankwam op tools die ik kon gebruiken binnen mijn bedrijf, voor mezelf én voor klanten. Tools voor mijn administratie, de urenregistratie, het opmaken van templates en e-boeken, social media tools, e-mailmarketing tools en nog veel meer. Dat herken jij vast ook!

 

Om jou al het uitzoekwerk te besparen heb ik alle tools die ik gebruik voor mezelf en/of voor klanten gebundeld tot dit handige e-boek. Per tool leg ik uit wat het doet, waarom ik het handig vind en vind je de link naar de website van de betreffende tool. Ik beschrijf alleen tools waar ik zelf mee werk of mee heb gewerkt.

 

Mocht je zelf nou al bezig zijn als VA en je werkt met een tool die hier niet in de lijst staat, stuur me dan een bericht om welke tool het gaat, waarom je deze zo handig vindt, waar je het voor gebruikt en de link naar de tool. 

 

Je koopt het e-boek voor 20 euro exclusief 9% btw via de knop hieronder.