Hulp bij jouw social media

Instagram Training

 

Jij bent ondernemer en wilt graag Instagram inzetten om op die manier jouw doelgroep te bereiken. Dan is deze Instagram training voor beginners echt wat voor jou. Afgelopen najaar zat ik 2 uur bij een klant van mij aan de keukentafel waarbij ik haar alles leerde over Instagram en hoe het werkt. In 2 uur tijd had zij een duidelijke Insta bio, mooie highlight icoontjes en wist ze hoe hashtags werkten en hoe ze interactie aangaat met haar volgers.

Content Strategie

 

Voordat je gaat beginnen met het creëren en inplannen van content zorg je eerst dat je een content strategie op papier hebt. Want zomaar wat gaan posten zonder een doel voor ogen heeft weinig nut. Tijdens een online sessie van ca. 1,5-2,5 uur gaan we hiermee aan de slag. Na de sessie zet ik voor jou een korte strategie op papier die we daarna samen zullen bespreken. Aan de hand van deze strategie bepalen we de thema’s  voor jouw social media content.

Social media Beheer

 

Heb je het hartstikke druk en geen tijd en zin om aan Instagram, Facebook en LinkedIn te besteden? Als social media manager neem ik jouw hele social media in beheer. Van de planning tot de content creatie, van het maken van Instagram stories tot de engagement, ik pak het allemaal op. Op deze manier ben jij online zichtbaar op jouw social media kanalen en houd je contact met jouw volgers, zonder dat je zelf hoeft uit te vogelen wat werkt en wat niet. Meer info vind je via de link hieronder.

Wil je hulp ergens anders hulp bij? Bijvoorbeeld ondersteuning bij jouw nieuwsbrief of blog? Kijk dan bij mijn tarieven of neem contact op voor meer informatie.