1 op 1 Online Instagram training voor beginners

online Instagram training

Jij bent ondernemer en wilt graag Instagram inzetten om op die manier jouw doelgroep te bereiken. Dan is deze Instagram training voor beginners echt wat voor jou. Want waar voldoet een goede biografie aan? Hoe werken Instagram stories? Welke hashtags gebruik je wel en welke niet? Wat zijn Instagram Highlights?

Afgelopen najaar zat ik 2 uur bij een klant van mij aan de keukentafel waarbij we bovenstaande vragen en nog veel meer doornamen. In 2 uur tijd had zij een duidelijke Insta bio, mooie highlight icoontjes en wist ze hoe hashtags werkten en hoe ze interactie aangaat met haar volgers.

Wil jij dit ook? Dat kan! Tijdens 1 op 1 begeleiding van 2 uur (online) help ik jou hierbij.

Wat je krijgt

 • Hoe schrijf je een goede Instagram biografie?
 • Hoe gebruik je hashtags?
 • Hoe werken Instagram stories en hoe maak je ze?
 • Hoe werken Instagram Highlights?
 • Hoe creëer je een link in jouw biografie?
 • Wat is content batchen?
 • Hoe werkt een Instagram planner en welke adviseer ik?
 • Hoe onderhoud je interactie met jouw volgers?

Jouw investering voor deze Online Instagram training voor beginners

De kosten voor deze 1 op 1 begeleiding zijn 149,- exclusief 21% btw. Dit is inclusief:

 • 2 uur online begeleiding via Zoom
 • 60 social media content ideeën zodat je nooit meer zonder inspiratie zit
 • Social media content maand kalender in Excel of Google Docs
 • Maximaal 6 Instagram Highlight icoontjes die ik voor jou maak in Canva (indien gewenst)

Voorwaarden

 • Facturatie is vooraf met een betaaltermijn van 14 dagen
 • Deze training is uitgesloten van mijn strippenkaarten en dient los geboekt te worden.

 

Stuur een mail naar hallo@marijndriesen.nl of bel naar 06-53869755 voor meer info of om een datum te prikken voor deze training.

Marijn heeft me live geholpen bij de opstart van Instagram. Zo schreven we samen mijn biografie, werden er Instagram Highlight icoontjes gemaakt en gaf ze me informatie over waar ik op dien te letten wanneer het op hashtags aankomt. Heel fijn dat we dat deel samen bij mij aan de keukentafel konden doen. Marijn, dank je wel voor je hulp! - Ingrid Valks