Meer met MailBlue

Verder groeien met mailblue

Jij bent lekker bezig jij! Je weet hoe MailBlue werkt, je verstuurt je nieuwsbrieven en je e-maillijst groeit gestaag. Maar je wilt er nog meer uithalen, je wilt je lijst nog verder laten groeien, hebt een toffe weggever of laag geprijs product dat je op je website wilt zetten zodat mensen dit bij je kunnen aanvragen.

En ondanks dat jij de weg weet in MailBlue kost het je gewoonweg te veel tijd om zelf hier mee aan de slag te gaan. En ook weet je niet helemaal precies hoe zo’n funnel of automation werkt en hoe de techniek werkt. En gelukkig hoef jij dat ook niet te weten! Want ik weet hoe dat werkt en kan dat precies voor je oppakken.

Jij wilt het volgende?

✓ Je wilt een formulier op je website waar mensen je weggever op kunnen aanvragen;

 

✓ Je wilt dat deze mensen automatisch in MailBlue komen en dat er een funnel start na aanvraag;

 

✓ Je wilt een landingspagina (in WordPress) waarop deze weggever te downloaden is;

 

✓ Je wilt een bedanktpagina die mensen te zien krijgen na het aanvragen van je weggever;

 

✓ Je wilt een vervolgfunnel (salesfunnel) waarin je je zelf voorstelt aan mensen en tips geeft;

 

✓ Je wilt de mensen in deze funnel een mooi aanbod doen dat aansluit op jouw weggever;

 

✓ Je wilt dat mensen na aankoop van je product/dienst automatisch een mail van bevestiging krijgen en een follow-up mail.

 

✓ Je bent bereid tijd en geld te steken in dit project, want je zult zelf ook aan de bak moeten!

 

✓ Jij gaat namelijk aan de slag met het schrijven van (sales) e-mails voor de funnel, er moeten teksten komen voor de landingspagina en bedanktpagina en je moet zelf aan de slag met social media advertenties.

Is het bovenstaande precies wat jij nu wilt?

 

Dan is mijn pakket ‘Verder groeien met MailBlue’ precies wat jij nu nodig hebt!

verder groeien met MailBlue is inclusief:

Intake gesprek zodat ik in kaart kan brengen wat je wensen zijn, met elke programma’s je werkt, wat je weggever is en wat je opvolgproduct is. Het is belangrijk voor een prettige samenwerking dat jij dit van tevoren al precies weet zodat we niet halverwege het proces dingen hoeven te wijzigen.

Een inschrijfformulier voor je weggever die aan je website/landingspagina wordt gekoppeld, inclusief een e-maillijst waar mensen opkomen na het aanvragen van je weggever en een ’tag’ zodat de funnel van start gaat zodra mensen de weggever hebben aangevraagd.

Een mooie landingspagina voor jouw weggever (mits in WordPress) waar mensen op terecht komen na het klikken op jouw advertentie voor de weggever en een bedanktpagina die ze te zien krijgen na het downloaden van de weggever.

Alle koppelingen tussen de weggever, funnels en jouw website. Ook zorg ik ervoor dat mensen binnen jouw formulier de optie krijgen zich in te schrijven voor je nieuwsbrief. Mensen die dat willen komen op je nieuwsbrieflijst terecht. Deze check binnen MailBlue wordt gedaan d.m.v. een korte funnel.

Heb je vragen tussendoor over het proces? Verzamel deze voor me en mail ze naar me, dan plannen we een gesprek in van 30 minuten of ik stuur je de antwoorden per mail.

Een videogesprek wanneer alles klaar is zodat ik je door de funnel(s) kan leiden zodat jij precies weet hoe het in elkaar steekt en zelf aanpassingen kunt doen.

BELANGRIJK

 

Het hebben van een funnel betekent NIET dat je vanaf nu achterover kunt leunen en dat het geld binnenstroomt. Ik ben verantwoordelijk voor de techniek binnen MailBlue en dat alles goed gekoppeld staat en ik kan een goede landingspagina en bedanktpagina voor je maken. Maar JIJ bent verantwoordelijk voor het zorgen HOE mensen op jouw landingspagina komen.

 

Dan heb ik het over (de inhoud van) jouw Facebookadvertenties of Instagramadvertenties, de inhoud van de tekst op jouw landingspagina en de inhoud van de e-mails in jouw funnel. Dat is jouw verantwoordelijkheid. Ik kan je uiteraard advies geven over wat je in de e-mails en landingspagina kunt zetten, maar ik geen sales strateeg of tekstschrijver.

 

Wanneer de funnel klaar is en de landingspagina gemaakt gaan we eerste testen of alles goed doorloopt. Als dat in orde is, kun jij starten met het adverteren voor je weggever en geef niet te snel op! Je kunt pas echt zeggen of iets werkt en iets aanpassen in je advertentie, landingspagina of funnel wanneer je minimaal 100 downloads binnen hebt.

Wanneer wij gaan samenwerken leg ik je dit uiteraard ook allemaal uit en hoe het precies werkt en waar je aan moet denken.

Verder groeien met mailblue?

Vraag dit pakket hier aan en ik neem binnen 24 uur contact met je op!
MailBlue intermediate certificaat