Online Business Manager

Als Online Business Manager ben ik de rechterhand van jouw bedrijf, jouw stok achter de deur en neem ik taken uit handen. Ik stuur jouw team aan, denk (strategisch) met je mee en blus brandjes waar nodig. Daarnaast help ik je als technisch VA met de technische kant van jouw bedrijf, zoals het automatiseren van bedrijfsprocessen. Dat zorgt voor rust en ruimte en jouw hoofd en heb je alle tijd en energie om je met andere facetten van je bedrijf bezig te houden.

Wat ik doe als online business manager

Processen automatiseren

Door het automatiseren van bedrijfsprocessen worden taken sneller gedaan en heb jij er geen omkijken meer naar. Denk aan het onboarden van nieuwe klanten, e-mails automatiseren, (sales)funnels maken, verjaardagsfunnels maken, webinar funnels maken.

Overzicht houden & voortgang bewaken

Gaat er technisch iets niet goed? Ik zorg dat het opgelost wordt door het op te pakken of door iemand uit je team aan te wijzen het op te pakken. Worden e-mails beantwoord? Loopt je workshop wel/niet vol? Moet er meer voorraad van iets komen? Ik zit er boven op.

Strategisch advies & hulp waar nodig

Wil je sparren over een bepaald onderwerp, je prijzen verhogen, hoe iets met een (ontevreden) klant aan te pakken, een andere weg in slaan, kiezen tussen twee (e-mailmarketing) tools. Wat dan ook. Leg het aan mij voor, dan bekijken we het samen. Je hoef het namelijk niet alleen te doen.

Extra informatie

Aan de slag?

Na onze kennismaking en je mij hebt verteld wat je zoekt en voor hoeveel uur in de week maak ik een offerte voor je met daarin een pakket voor jou op maat.

Voorwaarden

Je zoekt iemand voor minimaal 5 uur per week met uitbreiding naar 10 uur per week. We werken met maand- of kwartaalpakketten. Betaling is op de eerste van de maand of aan het begin van een nieuw kwartaal, met een betaaltermijn van 2 weken.

Bereikbaarheid

Dinsdag t/m donderdag ben ik voor je beschikbaar van 09.00 - 17.00 uur. Op de maandag alleen in de middag of als het heel urgent is. Vrijdagen werk ik aan mijn bedrijf en ben ik niet bereikbaar. Je bereikt mij via Whatsapp of per mail. Alleen bellen als het echt nodig is.

Neem contact op

Meer weten over mij als online business manager of heb je een andere vraag?