VA-Pakket

Yes, jij wil starten als VA! Maar waar begin je dan precies? Ga je een opleiding doen of niet? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Hoe bepaal je welke taken je doet en wat is een normaal uurtarief? Dat en meer komt tijdens dit VA-Pakket aan bod. Starten als VA wordt op deze manier makkelijk gemaakt.

 

In dit VA Pakket krijg jij vijf 1-op-1 gesprekken (online) met mij van 1 uur. Tijdens elk gesprek behandelen we een onderwerp en krijg je de kans om al je vragen te stellen.

 

Na deze vijf gesprekken weet jij wat je te doen staat en waar te starten! Wil je na die vijf gesprekken toch nog vaker met mij bellen? Dan boek je losse gesprekken in voor naderhand.

 

Met dit pakket krijg je ook twee e-boeken die ik heb geschreven speciaal voor wanneer je wil starten als VA. Het eerste e-boek is een checklist voor startende VA’s zodat je precies kunt zien welke stappen je dient te zetten om aan de slag te gaan en kan je de stappen afvinken.

 

Het tweede e-boek is Slimme online tools voor (startende) VA’s.  Dit zijn tools waar je als VA waarschijnlijk mee gaat werken. Is het niet voor je eigen bedrijf, dan is het wel voor klanten die je gaat ondersteunen. Onmisbaar dus!

Wat houdt het va-pakket in en hoe werkt het?

Virtueel Assistent_1
  • De prijs van dit pakket is € 299,- exclusief 21% btw
  • Je krijgt vijf 1-op-1 gesprekken met mij van 1 uur via Zoom
  • Elk gesprek behandelen we een onderwerp (zie hieronder)
  • Je krijgt de checklist ‘Starten als VA’ (gratis checklist)
  • Het e-boek ‘Slimme online tools voor (startende) VA’s t.w.v. € 20,-
  • Via de roze knop onderaan de pagina vraag je dit pakket aan
  • Vervolgens stuur ik je een factuur een ontvang je van mij een link waarin je in mijn agenda een afspraak maakt voor onze eerste call!
  • We plannen daarna direct de overige calls in (elke 2 weken, maar sneller/langere tussenpozen kan ook)
  • In elk gesprek bespreken we een ander onderwerp
  • Je bereidt elk gesprek voor met de vragen die je hebt

De onderwerpen per gesprek

Gesprek 1 – Hoe start je als VA?

 

Je hebt niet voor niets dit pakket gekocht. Jij wil weten namelijk starten als VA! Daar gaan we het in deze call over hebben. Welke stappen heb ik gezet om te starten, waar laat je zaken regelen, is het nodig een opleiding te volgen ja of nee. Het komt allemaal aan bod. En uiteraard is er ruimte voor jouw vragen. Bereid dit gesprek (en alle gesprekken daarna) dan ook voor en schrijf je vragen op.

Gesprek 2 – Klanten vinden

 

De vraag der vragen: Hoe vind je klanten? Dat is wat elke startende VA wil weten. Laat ik je direct vertellen, daar is geen magische formule voor, maar ik vertel je precies wat ik gedaan heb om klanten te krijgen en hoe ik ze nu nog krijg én behoud, want dat is ook belangrijk.

Gesprek 3 – Online zichtbaarheid

 

Of je nou wilt of niet, online zichtbaarheid gaat je zeker helpen wanneer je als VA start. Denk aan Instagram of LinkedIn (Facebook zou ik persoonlijk niet inzetten). Maar hoe start je daarmee, waar moet je over posten, heb je een strategie nodig, is alleen social media voldoende. Dat bespreken we allemaal in het derde gesprek.

Gesprek 4 – Welke taken kan je allemaal doen?

 

Echt, de mogelijkheden zijn eindeloos! Je hebt marketing VA’s, website VA’s, podcast VA’s, VA’s die alleen office support doen, je hebt administratie VA’s. Ik vertel je graag mijn reis, waar ik mijn klanten mee heb geholpen in het verleden en nu en of je daar ‘speciale’ vaardigheden voor nodig hebt.

Gesprek 5 – Hoe bepaal je je prijs?

 

Ook een belangrijke, hoe ga je werken als VA? Wil je werken met een los uurtarief, strippenkaart, maandabonnement of een projectprijs? Ik leg je het verschil uit, en vertel je de voor- en nadelen van allemaal. Verder hebben we het ook over je uurtarief, want met welk uurtarief begin je wanneer je net start? Dit komt allemaal aan bod tijdens ons laatste gesprek.

Ben je nu laaiend enthousiast en kan je niet wachten om te starten? Vraag dan via onderstaande knop dit VA-pakket aan en dan kunnen we snel beginnen! Wil je eerst met mij kennismaken en nog wat vragen stellen? Mail dan naar hallo@marijndriesen.nl.