Tarieven online zichtbaarheid & support

Mijn tarieven zijn als volgt:

Je kunt strippenkaarten kopen voor 8, 12, 16 en 20 uur. Deze strippenkaarten zijn zes maanden geldig. Uren die niet op zijn na zes maanden komen te vervallen. Heb je mijn diensten meer dan 20 uur per maand nodig? Ook geen probleem! Dan is de prijs gelijk aan de strippenkaart van 20 uur. Voor korte klussen onder de 8 uur heb ik een los uurtarief van €55,- exclusief 21% btw Minimale afname is 15 minuten. Dus voor klussen die korter dan 15 minuten duren, reken ik een kwartier.

Door de verschillende strippenkaarten zit er altijd een strippenkaart tussen waar jij blij mee bent. Komt er een drukke periode aan binnen jouw bedrijf? Speel daar op in door meer uren af te nemen. In periodes dat het rustiger is kies je dan voor minder uren. Zo betaal je dus alleen wat jij nodig hebt. Dit maakt het werken met mij prettig en flexibel!

Strippenkaart - 20 uur of meer
940,-
Strippenkaart - 16 uur
784,-

MEEST GEKOZEN

Strippenkaart - 12 uur
612,-
Strippenkaart - 8 uur
424,-

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de strippenkaarten:

  • De strippenkaarten zijn zes maanden geldig.
  • De prijzen zijn exclusief 21% btw.
  • Betaling dient vooraf te worden voldaan.
  • De werkzaamheden worden vooraf gefactureerd met een betaaltermijn van 14 dagen.
  • Je kunt de uren inzetten hoe en wanneer jij dat wilt.
  • Uren die je over hebt komen na zes maanden te vervallen.
  • De Instagram strategie, Instagram beheer en Instagram training voor beginners zijn uitgesloten van de strippenkaarten

Heb je vragen over de strippenkaart of wil je er 1 kopen? Stuur mij dan een mail (of klik op button onder het pakket) en laat in de e-mail weten welke taken je aan mij wilt uitbesteden. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op om zo een en ander te bespreken. Dit kan zijn telefonisch (indien ik in Nederland ben), via Skype (indien ik in het buitenland ben) of per e-mail.