Maandelijkse technische online ondersteuning

Voor de heel drukke ondernemers die graag van alles uit handen willen geven. Kies voor consistente technische online ondersteuning. Jij focust je op dat waar jij goed in bent, dan doe ik waar ik goed in ben.

Herken jij het volgende?

✓ Er moet een nieuw product of nieuwe pagina aangemaakt worden op je website, maar je hebt geen tijd/zin om dit zelf te doen

✓ Je vergeet telkens weer hoe bepaalde terugkerende werkzaamheden moeten en uiteindelijk doe je er veel te lang over

✓ Je bent te lang bezig met het doorvoeren van aanpassingen op je website, tijd die je beter kunt besteden

✓ Je gaat een webinar geven maar wil het niet zelf aanmaken en inrichten, daar heb je geen tijd voor

✓ Je bent vaak in de avonden nog aan het werk om technische taken voor elkaar te krijgen

✓ Je wilt gewoonweg niet alles meer zelf doen en bent klaar voor consistente technische ondersteuning

Is het bovenstaande precies wat jij wilt?

 

Kies van voor maandelijkse online ondersteuning van mij.

Aan wat voor werkzaamheden kan je denken?

Nieuwe dienst/nieuw product

Heb je een nieuwe dienst of nieuw product? Ik maak het aan in WooCommerce of Plug & Pay en zorg dat alle instellingen en koppelingen goed staan en dat het boekbaar op je website staat. Moeten er ook kortingscodes aangemaakt worden in WooCommerce of Plug &Pay? Geef aan mij door wat de code wordt, het bedrag en van wanneer tot wanneer het geldig is, ik regel de rest.

Automatiseringen

Moet er een nieuwe automatisering in MailBlue/AcitveCampaign gemaakt worden? Denk aan een automatisering voor een nieuw product, online training, groepstraining of wat dan ook. Ik maak het in orde voor je en zorg voor de koppeling met je website en betaalsysteem.

Webinars

Geef jij regelmatig webinars (met WebinarGeek)? Ik zorg dat het webinar wordt aangemaakt in WebinarGeek, alle instellingen goed staan en dat het is gekoppeld aan je website en e-mailmarketing tool. Geef je nog geen webinars met WebinarGeek? Dan richt ik het eerst voor je in.

Website aanpassingen

Heb je een nieuw blog of nieuwe podcast? Stuur mij de info en ik zet het voor je op de website. Of heb je een wijziging op 1 van je website pagina’s, moet er een nieuwe pagina toegevoegd worden? Laat het aan mij over.

Nieuwsbrieven

Stuur je regelmatig nieuwsbrieven of wil je daarmee starten? Ik zet alles voor je klaar, jij levert de inhoud van de e-mails aan.

Online leeromgeving

Heb je al Huddle maar wil je een nieuwe cursus toevoegen? Jij levert mij de inhoud van de cursus aan en ik zorg dat de rest geregeld wordt. 

Dit zijn slechts voorbeelden van wat ik nu maandelijks voor klanten doe. Elke maand spreken we af wat er gedaan moet worden. Dat kunnen elke keer terugkerende taken zijn, maar ook taken die op dat moment gedaan moet worden i.v.m. een nieuwe dienst of product of iets anders wat tussendoor komt.

Zijn er taken waarvan je niet zeker weet of ik die wil en kan doen voor je? Leg het aan me voor, dan zal ik je eerlijk vertellen of ik die taak wel of niet wil en kan doen. Het belangrijkste is dat we beiden blij worden van onze samenwerking en de dingen doen die we leuk vinden, waar we energie van krijgen en goed in zijn.

Pakketten maandelijkse ondersteuning

Om te beginnen

6 uur per maand
432
  •  

Om te groeien

8 uur per maand
560
  •  

Als een baas

10 uur per maand
680
  •  

Voorwaarden maandpakketten:

  • Maandpakketten gaan we aan voor minimaal 3 maanden
  • Facturatie vooraf op elke eerste dag van de maand (of wanneer onze samenwerking in gaat).
  • Prijzen exclusief 21% btw.
  • Er geldt een opzegtermijn van één maand, voor aanvang van de nieuwe maand.

TOOLS WAAR IK MEE WERk

Heb je op dit moment nog helemaal niks geautomatiseerd en wil je dat wel door mij laten opzetten? Kies dan voor mijn 8 weken traject waarin ik in 8 weken je bedrijf automatiseer en inricht.