Ben jij klaar voor de volgende stap in je bedrijf?

Ik ben er voor die ondernemer die de volgende stap wil nemen in haar bedrijf.

✓ Voor de ondernemer die haar e-mailmarketing wil automatiseren.

✓ Voor de ondernemer die automatiseringen en funnels nodig heeft.

✓ Voor de ondernemer die wil dat betaalprocessen automatisch gaan.

✓ Voor de ondernemer die landingspagina’s wil en andere aanpassingen op de website

✓ Voor de ondernemer die een nieuwsbrief wil opzetten

✓ Voor de ondernemer die in 4-6 weken tijd de boel geautomatiseerd wil hebben en klaar is voor groei!

 

 

Want je hoeft niet alles zelf te kunnen en alleen te doen. Dacht ik namelijk ook altijd en dus deed ik bijvoorbeeld mijn boekhouding zelf. Maar ik heb een hekel aan cijfertjes! Wel wilde ik zelf weten hoe dingen werkten in mijn boekhoudprogramma en met de kwartaalaangifte. Niet lang daarna schakelde ik een boekhouder in die dit nu voor mij doet. Of ik laat iemand naar de teksten van mijn website kijken om te zien waar ik kansen laat liggen. Of ik werk met een business coach samen.
 
Alleen maar omdat we zelfstandig ondernemer zijn wil het heus niet zeggen dat je geen hulp mag inschakelen. Dat is zelfs noodzakelijk om je bedrijf te laten groeien.
 

Wat kan ik voor je doen?

Het inrichten van MailBlue/ActiveCampaign

Het inrichten van jouw MailBlue/ActiveCampaign account (zie link hieronder om het 14 dagen gratis te proberen), basis instellingen goed zetten, e-maillijsten aanmaken en alles wat komt kijken bij een goed ingericht e-mailmarketing systeem.

Nieuwsbrieven

Het opmaken van jouw nieuwsbrieven met MailBlue/ActiveCampaign. Ik zet een kant en klaar template voor je klaar dat je telkens opnieuw kunt gebruiken.

Funnels in MailBlue/ActiveCampaign

Het maken van 1 funnel en 1 automatisering en de koppelingen met jouw website en betaalsysteem. Ik heb ervaring met Plug & Pay, Mollie, WooCommerce, Moneybird.

Website taken (WordPress & Elementor)

Aanpassingen op jouw (WordPress + Elementor) website doorvoeren zoals blogs en podcasts online zetten, foto’s/teksten aanpassen, nieuwe pagina’s aanmaken, landingspagina’s maken, online leeromgeving vullen met inhoud (1 training, maximaal 10 lessen met max 5 modules). Koppelingen, reminder e-mails, de hele technische kant van een online leeromgeving etc. regel je zelf of staat al klaar.

Webinars met WebinarGeek

Ga je webinars geven of doe je dat nu via Zoom en wil je overstappen naar WebinarGeek? Laat mij dit voor je inrichten en je eerste webinar klaarzetten, inclusief follow-up e-mails in MailBlue.

Samen kijken we wat jij nodig hebt!

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt, wat jij graag gedaan wil hebben en wat het meest belangrijk voor jou is. En niet onbelangrijk: waar ik energie van krijg, goed in ben en wat ik leuk vind om te doen! Neem dus vooral contact op wanneer je hulp zoekt bij iets anders wat hier niet bij staat.

 

Jij kiest wat je wil laten opzetten door mij. Dat kan alles zijn wat je hiernaast en hierboven leest, een deel daarvan of taken die niet hier bij staan, maar waarvan je wel graag wil dat ik ze van jouw overneem. In dat laatste geval bekijk ik eerst of dat taken zijn die ik kan én die ik leuk vind.

 

Wat ik niet doe: administratie, e-mailbeheer, agendabeheer, verkoopgesprekken, SEO, advertenties). Andere taken in overleg.

JOUW INVESTERING VOOR DIT TRAJECT

Dit traject van 2 maanden om alles voor jouw op te zetten en te automatiseren kost vanaf 1349- euro, exclusief btw.

Tijdens het inplannen van ons kennismakingsgesprek vraag ik je diverse vragen te beantwoorden. Blijkt het uit die vragen en uit ons gesprek dat jij meer of minder van mij nodig hebt, dan ontvang je van mij een offerte op maat gemaakt voor jou.

tools waar ik mee werk (of kan werken)

✓ E-mailmarketing: ActiveCampaign/MailBlue

✓ Websites: WordPress (Elementor)

✓Automatisering-integratie: Zapier

✓ Betaalsystemen: Plug & Pay, WooCommerce, Moneybird, Mollie

✓ Projectmanagement tools: Trello,  Evernote, Drobox, OneDrive, Google Drive

✓ Webinars: WebinarGeek

✓ Design: Canva

✓ Veiligheid: Bitwarden voor wacthwoorden

wat mijn klanten zeggen

gratis mailblue uitproberen

14 dagen gratis MailBlue uitproberen? Dat kan hier! (Dit is een affiliate link).
MailBlue intermediate certificaat
Certificaat Da11y Assistant Hierbij verklaren wij dat Marijn Driesen Heeft voldaan aan de opleidingseisen van het Digital Accessibility Assistant als onderdeel van zijn/haar trainingstraject.