Virtueel Assistent

Hallo drukke ondernemer!

Zoek jij een technisch virtueel assistent voor het automatiseren van jouw bedrijfsprocessen? Omdat je nu te veel tijd kwijt bent met het handmatig versturen van e-mails, onboarden van klanten en meer? Of wil je starten met webinars en dit proces geautomatiseerd hebben? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik zorg dat e-mails automatisch verstuurd worden, dat klanten jouw weggever aanvragen en deze per mail krijgen, dat e-mailfunnels worden ingericht en meer. Dat geeft jou meer rust, energie en tijd. 

In juli 2017 startte ik als Virtueel Assistent om het reizen met het online werken te kunnen combineren. Mijn eerste jaar werkte ik vanuit Spanje, Panama, Costa Rica, Nicaragua, Mexico, Engeland en Bali. Daarna werd het wat rustiger met het reizen. Vlak voor corona zat ik in Thailand en Mexico en nu (maart 2022) zit ik weer in Mexico.

 

Mijn droom in 2016/2017 was om als digital nomad te leven en die droom heb ik voor de volle 100% waargemaakt en geleefd!

 

Nu zit ik in een wat rustiger vaarwater en werk ik vooral vanuit mijn benedenwoning in het mooie Oldenzaal, vlak bij de Duitse grens. Maar het reizen trekt ook, dus zo nu en dan zal ik ook vanaf een tropische bestemming werken.

 

Ik ben er voor de ondernemers die al minimaal 2 jaar hun eigen bedrijf met veel plezier, passie en succes runnen en toe zijn aan de volgende stap in hun bedrijf.

 

Als ondernemer wil jij de wereld een beetje mooier maken en heb je affiniteit met duurzaamheid, reizen, lezen, mode/sieraden en een gezonde (vegan) lifestyle. Dat zijn de ondernemers waar graag mee werk!

 

Als Sacral Generator 1/3 (Human Design) vind ik het ondersteunen van deze ondernemers bij hun bedrijf het leukste om te doen en geeft het uitvoerende werk mij energie. Bij mijn werk in loondienst had ik ook altijd een ondersteunende functie. Mensen kunnen van mij op aan. Ik houd me aan mijn afspraken, ben integer, betrouwbaar en loyaal. Zo zorg ik ervoor dat andere ondernemers zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteiten en dat ze niet bezig hoeven te zijn met allerlei randzaken. Dat is mijn taak.

 

Ben jij toe aan die volgende stap in je bedrijf en wil je dat niet alleen doen? Plan dan een gratis videogesprek in van 60 minuten. Dan bespreken we waar jij nu tegenaan loopt binnen jouw bedrijf, waar je hulp bij zou willen én of ik de aangewezen persoon ben om jou daarbij te helpen.

 

Ik werk alleen met de tofste ondernemers en neem alleen opdrachten aan waarbij ik een ‘hell yes’ voel en waarvan ik zeker weet dat ik er energie van krijg. Dan heb je aan mij de beste VA!

Vaak hoor ik van mensen dat ze mijn logo zo mooi vinden en willen ze weten waarom ik hier voor heb gekozen. Ik leg het je graag uit!

 

🐺 Wolven zijn gehecht aan hun vrijheid⁠

🐺 Wolven zijn loyaal⁠ en betrouwbaar⁠
🐺 Wolven zijn goed in communicatie⁠
🐺 Wolven hebben een goede intuïtie

🐺 Wolven zijn zorgzaam⁠
🐺 Wolven zijn speels⁠

Als kind had ik al een fascinatie voor wolven en had ik vaak een terugkerende nachtmerrie over wolven (de bioscoopwolven noemde ik die nachtmerrie omdat ik in een bioscoop zat, de deuren open stonden en ik buiten in het donker de wolven al zag aankomen rennen om mij te pakken). Later vond ik ze juist prachtig, elegant en mysterieus. Mijn grote droom is naar Yellow Stone NP in Amerika afreizen om daar mee te helpen met het observeren en tellen van wolven of om een korte trip naar Duitsland of Italië te maken om ze (hopelijk) te zien.⁠