fbpx
 

Over Mij

Hallo drukke ondernemer!

Wil jij aan de slag met jouw Instagram en weet je niet waar te beginnen? Of zoek je online support voor diverse backoffice taken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

In juli 2017 startte ik als Virtueel Assistent. Langzaamaan richte ik mij meer op social media en uiteindelijk volledig op Instagram. Sinds voorjaar 2018 heb ik een zakelijk Instagram account en haal ik veel van mijn klanten uit dit kanaal. Dat kan jij ook! Dat dit niet in één dag/week/maand gaat mag duidelijk zijn. Rome is ook niet in één dag gebouwd.

Wanneer je met mij aan de slag gaat, leg ik je alles haarfijn uit over Instagram. Ben je helemaal een beginner en heb je nog geen account? Dan kan je starten met het traject ‘Beginnen met Instagram‘. Ben je al begonnen maar ben je op zoek naar iemand voor je Instagram beheer? Dat doe ik ook voor je.

 

Omdat mijn klanten naast social media ook vaak hulp willen bij andere taken, bied ik ook online support aan. Denk dan aan taken die blijven liggen zoals het versturen van een nieuwsbrief, het instellen van een automation in MailBlue/ActiveCampaign of wat aanpassen op je website.

what's in it for you?

 • Zakelijk gesprek tussen opdrachtgever en klant

  Beter online zichtbaar

  Door met mij samen te werken word je beter online zichtbaar voor je huidige én nieuwe klanten. Je krijgt meer naamsbekendheid en er komt meer verkeer naar je website.

 • Hoe werkt Instagram

  Word een Insta Pro

  Ik leer je hoe Instagram werkt en hoe je dit kanaal voor jou kunt laten werken. Na onze samenwerking weet je precies wat je moet doen!

 • Stok achter de deur

  Ben je vaak taken aan het uitstellen omdat je geen tijd/zin/energie ervoor hebt? Ik ben je lieve stok achter deur en zorg dat je dingen wel gedaan krijgt.