Over Mij

Hallo drukke ondernemer!

Zoek jij ondersteuning bij jouw online marketing activiteiten? Niet omdat je het zelf niet kunt, maar omdat je het zelf niet (meer) wilt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ondersteun jou bij diverse online marketing en backoffice taken.

In juli 2017 startte ik als Virtueel Assistent. Langzaamaan richtte ik mij meer op diverse online marketing taken, zoals social media beheer, het aanmaken van webinars, het opmaken en versturen van nieuwsbrieven en het online zetten van blogs. Met mijn meeste klanten werk ik al vanaf het begin samen en dat is voor zowel de ondernemer als voor mijzelf erg prettig. Je leert elkaar op die manier goed kennen en weet wat je aan elkaar hebt. Een samenwerking met mij is dan ook voor de langere termijn.

Voordat ik begon met ondernemen heb ik jarenlang met veel plezier in de toeristenbranche gewerkt, met uitspattingen naar o.a. Grolsch en Thuisbezorgd. Sinds de zomer van 2017 heb ik mijn eigen bedrijf. Direct na het starten van mijn bedrijf ben ik op pad gegaan om de wereld over te reizen. Zo zat ik 8 maanden in Midden-Amerika, 3 maanden in Indonesië en 2,5 maanden (vlak voor Covid-19) in Thailand en Vietnam. Wanneer ik niet op reis was, paste ik op huizen en katten van mensen die op vakantie waren.

Sinds maart 2020 ben ik fulltime in Nederland en voorlopig zit ik hier goed. Maar het kan dus zijn dat de reiskriebels op een gegeven moment weer komen en dat ik dan vanuit een tropische bestemming mijn werk doe!

Het ondersteunen van anderen bij hun bedrijf vind ik ontzettend leuk om te doen. Bij mijn werk in loondienst had ik ook altijd een ondersteunende functie. Mensen kunnen van mij op aan. Ik houd me aan mijn afspraken, ben integer, betrouwbaar en loyaal. Zo zorg ik ervoor dat andere ondernemers zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteiten en dat ze niet bezig hoeven te zijn met allerlei randzaken. Dat is mijn taak.

Ben jij toe aan het uitbesteden van marketing taken en ben je benieuwd of ik je daarbij kan helpen? Plan dan een focusgesprek in (60 minuten). Dan bespreken we waar jij nu tegenaan loopt binnen jouw bedrijf, waar je hulp bij zou willen én of ik de aangewezen persoon ben om jou daarbij te helpen.

what's in it for you?

 • Zakelijk gesprek tussen opdrachtgever en klant

  Beter online zichtbaar

  Door met mij samen te werken word je beter online zichtbaar voor je huidige én nieuwe klanten. Je krijgt meer naamsbekendheid en er komt meer verkeer naar je website.

 • Hoe werkt Instagram

  Word een Insta Pro

  Ik leer je hoe Instagram werkt en hoe je dit kanaal voor jou kunt laten werken. Na onze samenwerking weet je precies wat je moet doen!

 • Stok achter de deur

  Ben je vaak taken aan het uitstellen omdat je geen tijd/zin/energie ervoor hebt? Ik ben je lieve stok achter deur en zorg dat je dingen wel gedaan krijgt.